Στερεά: Νέο 5χιλιαρο για παραβίαση καραντίνας – «Καμπάνα» σε ταβέρνα για αντισηπτικά

Οι περισσότερες βεβαιωμένες παραβάσεις για μη χρήση μάσκας στις περιφερειακές ενότητες της Στερεάς Ελλάδας…

Βγήκε νωρίτερα από το σπίτι του, όπου έπρεπε να περιοριστεί έως τις 14 Αυγούστου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του βεβαιωθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Το νέο περιστατικό παραβίασης καραντίνας λόγω κορωνοϊού, σημειώθηκε και πάλι στην περιοχή της Ερέτριας και το πρόστιμο έπεσε βαρύ στο άτομο που βιάστηκε κατά δύο ημέρες να ολοκληρώσει τον κατ’ οίκο περιορισμό.

Επίσης στο πλαίσιο των ελέγχων των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας την Πέμπτη 12 Αυγούστου, είχαμε μία ακόμη βαριά καμπάνα στη Στερεά, σε βάρος ιδιοκτήτη ταβέρνας ο οποίος κατελήφθη να μην έχει αντισηπτικά στα τραπέζια. Του βεβαιώθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε και 15ημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Τέλος σε ιδιοκτήτη παντοπωλείου, επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για μη ανάρτηση σήμανσης μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών.

Να σημειωθεί ότι «300αρια» για μη χρήση μάσκας έπεσαν πολλά το τελευταίο 24ωρο στις Π.Ε. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα 23 από τα 77 συνολικά σε όλη τη χώρα, που ήταν και τα περισσότερα πανελλαδικά.

lamiareport

Σχετικά